Login

Forgot Password?

Sign Up

O nama

Zubna laboratorija Cvetić

Zubna laboratorija Cvetić simbiozom četiri decenije iskustva sa elanom i entuzijazmom mladosti, ispunjava očekivanja pacijenata poštujući visoke standarde i primenjujući tehnološke i tehničke novine u stomatološkoj protetici. Danas laboratorija zapošljava 18 zubnih tehničara. Kontinuirano pratimo i implementiramo najsavremenija dostignuća u oblasti zubne protetike.

  • 1997.godine krećemo sa izradom zubnoprotetskih restauracija od bezmetalne keramike;
  • 2003.godine nakon edukacije u Torinu(Italija) u standardnu ponudu uključujemo radove na Titanu;
  • 2009. godine kao jedna od prvih laboratorija na ovim prostorima ulazimo u digitalizaciju sa tada jednim od najmodernijih CAD/CAM sistema Kavo Everest;
  • 2010. godine uključujemo 3 Shape laboratorijski skener, nakon toga pridodajemo još tri Sironina CAD/CAM sistema.Takođe smo objedinili tri vodeća softvera za dizajn 3 Shapeov dental designer, Sironu i naravno Exocad;
  • 2014. godine počinjemo sa izradom protetskih radova na sinter metalu u CAD/CAM tehnologiji;
  • 2015. godine postajemo prva laboratorija u region koja je uvela DMLS tehnologiju tj. tehnologiju laserskog printanja metala;
  • 2016.godine laboratorija poseduje već dva printera za izradu objekata od različitih vrsta rezina, a iste godine komletno prelazimo na Wielandove tj. Ivoclarove CAD/CAM sisteme.

U skladu sa svetskim standardima naša laboratorija kao svoj prioritet određuje vodeću poziciju po pitanju tehnološke opremljenosti.

Može se reći da je naša laboratorija kompletno digitalizovana i da smo u mogućnosti da odgovorimo na apsolutno sve indikacije u našoj struci. Praktično svi naši radovi su delimično ili potpuno izrađeni digitalnom tehnikom i što se naših iskustava tiče, ne postoji nikakva dilema oko primene ovih savremenih tehnologija.

Kao takvi, prepoznati smo od firme Ivoclar tj. njenog odeljenja koje je zaduženo za digitalizaciju te postajemo prva IVOCLAR DIGITAL referentna laboratorija na ovim prostorima.

IZDVAJAMO IZ PONUDE